Računovodske storitve za pravilen razvoj podjetja

Accounting-600x469Kot sodoben računovodski servis se zavzemamo, da ima podjetnik v tem času hitrih sprememb svoje poslovanje vedno pod nadzorom. Storitve zato za veliko večino naših strank opravljamo preko e-poslovanja s programi SAOP Šempeter Minimax kot tudi drugimi primernimi programskimi opremami, s katerimi smo povezani s spletnimi in obličajnimi trgovinami, lokali, restavracijami, proizvodnimi obrati, vulkanizerskimi delavnicami in drugimi dejavnostmi.

Tako lahko veliko bolj ažurno poskrbimo za vodenje poslovnih knjig in seveda prihranimo veliko časa tako stranki kot nam – ta čas pa koristneje uporabimo za optimizacijo poslovanja naših strank, svetovanje in druge poslovne storitve, ki jih nudimo.

Zaradi številnih izkušenj s področja vodenja podjetij in družb, strankam pomagamo tudi pri samem zagonu poslovanja, kadrovanju, vzpostavljanju sistema organizacije podjetja in komunikacije znotraj podjetja, pri čemer so nam v veliko pomoč tudi znanja s področja z nevro-lingvističnega programiranja (NLP).

Podjetjem omogočamo davčne preglede preteklega poslovanja ter uredimo morebitne popravke.Po potrebi sodelujemo tudi z zunanjimi sodelovci iz drugih računovodskih servisov ali revizijskih hiš.

Storitve računovodenja zajemajo: Na željo strank pomagamo tudi pri materialnem knjigovodenju in trgovinskih evidencah. Ter ostalih storitvah, ki niso strogo del računovodstva.

Krasula d.o.o. aiuta ai clienti Italiani ad aprire la ditta in Slovenia e facciamo  anche tutta la contabilità. Offriamo consulenza per l’ottimizzazione delle tasse e tutto quello che e necessario per fare attività in Slovenia.
VSA PRIPOROČILA

Jure Cerar (Študentska vadba.si)

V marcu 2013 smo svoj računovodstvo zaupali podjetju Krasula d.o.o., saj je prejšnje podjetje to nalogo opravljalo površno. V Krasuli d.o.o. so se zelo potrudili, da so prehod izvedli hitro, natančno in nam isti mesec že pripravili vse potrebne bilance za oddajo letnih poročil. V zadnjem času veliko sodelujemo na razpisih, kjer potrebujemo veliko sprotnih poročil in bilanc. Kljub temu da so roki zelo kratki, so nam v Krasuli d.o.o.  vedno pravočasno uredili vse potrebne listine, za uspešno prijavo projektov. So natančni, odzivni in svoje delo opravljajo s srcem.
 
© 2021 racunovodstvo-krasula.si | Piškotki