Krasula d.o.o.

Poslanstvo

Smo podjetje, ki skozi naše storitve računovodstva in poslovnega svetovanja ter izobraževanja stremi k temu, da bo malo podjetništvo v naši državi končno dobilo drugačno podobo. Konkurenčnost na trgu malih podjetji in podjetnikov je odvisna od fleksibilnosti podjetja in učinkovite izrabe podatkov finančnega poslovanja.

Po drugi strani pa potrebujejo mali podjetniki svetovanje ter pomoč tudi na drugih področjih - tako pri trženju kot tudi pri dogovarjanju s pomembnejšimi partnerji. Ker imamo tudi znanja s področja izboljševanja komunikacije in pospeševanja prodaje, z drugačnimi pristopi in modernejšim poslovanjem skrbimo za celostno rast in pravilen razvoj podjetja.

Vizija

Z moderno tehnologijo in obvladovanjem podatkov bomo v naslednjih letih pomagali malim podjetjem in mladim podjetnikom pa tudi tistim, ki se že dolgo ukvarjajo s podjetništvom in si želijo sprememb, da se bodo usmerili v sodobnejše, bolj učinkovito in pregledno poslovanje, kjer bodo porabili manj časa za papirologijo in več za svojo osnovno dejavnost.

S pomočjo tehnologije se nam je že dolgo nazaj odprla možnost, da kakovostno servisiramo stranke iz celotne Slovenije pa tudi izven meja naše dežele. Ker imamo veliko znanja s področja podjetniške zakonodaje, ustanovitve različnih oblik poslovnih subjektov in vzpostavljanja poslovnih povezav, želimo v prihodnjih letih našim strankam ponuditi še bolj celovito podporo.

Cilji

S posebnimi paketi, ki vključujejo tako storitve računovodstva in poslovnega svetovanja kot tudi izdelavo spletne strani in spletne trgovine ter uporabo programa za enostavnejšo administracijo, želimo podjetjem na enem mestu ponuditi številne rešitve in jim poenostaviti poslovno pot. Zaradi velikega števila strank različnih dejavnosti si prizadevamo za povezovanje naših strank in iskanje ustreznih poslovnih partnerjev, ki je v korist vseh vpletenih strani. Dolgoletne podjetniške izkušnje pa nam omogočajo tudi pomoč pri sklepanju večjih poslov tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

Lea Bevčič, strokovnjakinja na področju začetnih korakov na poti podjetništva (svetovalka in predavateljica Zavoda Mladi podjetnik, SAOP), izkušena poznavalka komunikacije s strankami in partnerji ter trenerka nevro-lingvističnega programiranja bo s svojim raznolikim znanjem strankam poleg ustanovitve podjetja pomagala tudi do vzpostavitve pozitivnega in učinkovitega poslovnega okolja ter dobrih partnerskih odnosov, ki so temelj za uspeh.

Irena Gajšak (direktor)

Dolgoletne izkušnje v računovodenju mi dajejo tudi velik potencial pri vodenju podjetja, ki je v širitvi in potrebuje veliko organizacije ter kontrole poslovanja. Vsako leto se izobražujem na IR Akademiji za računovodstvo tako, da sem vedno na tekočem z zakonodajo kot tudi z vedno prisotnimi spremembami.


Lea Bevčič

Svetovalka, predavateljica in Coach Nevro-lingvističnega programiranja dajem našemu servisu še posebno dodano vrednost saj se s podjetništvom in svetovanjem ter komunikacijskimi veščinami srečujem dnevno. Skupaj z Zavodom Mladi podjetnik že dolgo let sodelujem pri podpiranju in učenju mladih podjetnikov ter začetnikov kot tudi tistih, ki so v podjetništvu že dolgo pa bi radi bili bolj na tekočem s svojim poslovanjem. Predavam tudi za SAOP tako, da programe resnično dobro poznam in lahko našim strankam nudim velik suport.
VSA PRIPOROČILA

Spoznanja Mojca Komel s.p.

Profesionalno, hitro in prijazno. Kot mali podjetnik dobim na Krasuli d.o.o. vse kar rabim in še več.
© 2023 racunovodstvo-krasula.si | Piškotki