Oglejte si tudi...

Vsak podjetnik na začetku svoje poti ali kasneje mora osvojiti osnovne pojme v računovodstvu, saj pri sklepanju poslov velikokrat naletimo na situacije kjer se pokaže, da to potrebuje. V teh dveh člankih boste na enostaven način dobli znanje osnovnih pojmov v računovodstvu.
http://mladipodjetnik.si/podjetniski-koticek/racunovodstvo/osnove-racunovodstva
http://mladipodjetnik.si/podjetniski-koticek/racunovodstvo/osnove-racunovodstva-2

Večkrat se sprašujemo kaj je davčno priznan strošek in kako sploh dokočimo kam spada. V članku je dobor razloženo kaj stroški so in kako jih delimo ter kako se obnašajo v naših izkazih.
http://mladipodjetnik.si/podjetniski-koticek/racunovodstvo/stroski-v-podjetju

Kaj je osnovni kapital in v kakšni obliki ga za podjetje lahko zagotovimo boste lahko prebrali v naslednjem članku.
http://mladipodjetnik.si/podjetniski-koticek/racunovodstvo/osnovni-kapital-in-osnovni-vlozki
VSA PRIPOROČILA

Jure Cerar (Å tudentska vadba.si)

V marcu 2013 smo svoj računovodstvo zaupali podjetju Krasula d.o.o., saj je prejšnje podjetje to nalogo opravljalo površno. V Krasuli d.o.o. so se zelo potrudili, da so prehod izvedli hitro, natančno in nam isti mesec že pripravili vse potrebne bilance za oddajo letnih poročil. V zadnjem času veliko sodelujemo na razpisih, kjer potrebujemo veliko sprotnih poročil in bilanc. Kljub temu da so roki zelo kratki, so nam v Krasuli d.o.o.  vedno pravočasno uredili vse potrebne listine, za uspešno prijavo projektov. So natančni, odzivni in svoje delo opravljajo s srcem.
 
© 2024 racunovodstvo-krasula.si | Piškotki