Oglejte si tudi...

Vsak podjetnik na začetku svoje poti ali kasneje mora osvojiti osnovne pojme v računovodstvu, saj pri sklepanju poslov velikokrat naletimo na situacije kjer se pokaže, da to potrebuje. V teh dveh člankih boste na enostaven način dobli znanje osnovnih pojmov v računovodstvu.
http://mladipodjetnik.si/podjetniski-koticek/racunovodstvo/osnove-racunovodstva
http://mladipodjetnik.si/podjetniski-koticek/racunovodstvo/osnove-racunovodstva-2

Večkrat se sprašujemo kaj je davčno priznan strošek in kako sploh dokočimo kam spada. V članku je dobor razloženo kaj stroški so in kako jih delimo ter kako se obnašajo v naših izkazih.
http://mladipodjetnik.si/podjetniski-koticek/racunovodstvo/stroski-v-podjetju

Kaj je osnovni kapital in v kakšni obliki ga za podjetje lahko zagotovimo boste lahko prebrali v naslednjem članku.
http://mladipodjetnik.si/podjetniski-koticek/racunovodstvo/osnovni-kapital-in-osnovni-vlozki
VSA PRIPOROČILA

Simon Ražman (e-manent d.o.o.)

Računovodski servis Krasula, za podjetje e-manent doo, predstavlja velik prihranek časa ter zmanjšanje verjetnosti napak, ki bi jih sami vsekakor naredili na poti od ustanovitve podjetja pa vse do danes. Dodana vrednost Krasule doo so vsekakor njeni zaposleni,  s svojim poznavanjem trendov in sprememb v računovodstvu ter agilnostjo, ki jo kot stranke najbolj potrebujemo. Kot lastnik podjetja lahko z zagotovostjo trdim, da z računovodskimi zadevami nimamo nikakršnega dela, saj  na strani Krasula doo poskrbijo, da se lahko mi  posvetimo svoji stroki in svojim prodajnim ter razvojnim aktivnostim. Vsem IT ter tudi drugim vsekakor priporočam.
 
© 2020 racunovodstvo-krasula.si | Piškotki